Verwijzersportaal
contact
T 088 585 85 85

Eigen verwijsformulier uploaden

U kunt ook een eigen verwijsformulier uploaden. Op basis van dit formulier verwerkt ons medisch secretariaat de gegevens en krijgt de cliënt een uitnodiging voor een intakegesprek. Neem bij vragen gerust contact op met het Cliëntservicebureau via 088 585 85 85 of info@visio.org.

 

Graag controleren of uw eigen contactgegevens zijn vermeld op de documenten, zodat wij u nader kunnen informeren over het verloop van het traject.

Overige documenten

Veilig persoonsgegevens over de mail versturen met Zivver

Uitwisseling van cliëntgegevens over de mail moet veilig gebeuren. Dat zijn wij ook wettelijk verplicht. Voor het veilig verzenden van persoonsgegevens maakt Visio gebruik van Zivver. Maakt u zelf geen gebruik van een programma dat cliëntgegevens veilig verstuurt en wilt u ons toch veilig mailen? Stuur dan een mail naar info@visio.org met uw verzoek. Wij sturen u dan een bericht waarop u kunt antwoorden. Daarmee voldoet u aan de privacywetgeving. Lees meer over ons beleid op visio.org/privacy.

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.